Пошук

Проєкти рішень селищної ради №15 «Проєкти рішень ХV сесії VІІІ скликання»

Кількість переглядів: 96
Скликання: Проєкти рішень сесії
Сесія: 15
Тип документу: Проєкти рішень селищної ради
Дата: 05.01.2022
Номер документу: 15
Назва документу: Проєкти рішень ХV сесії VІІІ скликання
Прикріплені файли:
  1. Про перейменування вулиць, провулків сіл Ушкалка, Бабине, Нижній Рогачик (0.04 МБ)
  2. Про надання згоди на передачу в оренду майна комунальної власності та включення цих об`єктів до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Верхньорогачицької селищної ради, що підлягають передачі в оренд (0.05 МБ)
  3. Про передачу в оперативне управління комунальній організації ( установа, заклад) Верхньорогачицький заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Берізка» №1 Верхньорогачицької селищної ради Каховського району Херсонсь (0.05 МБ)
  4. Про передачу в оперативне управління комунального некомерційного неприбуткового підприємства «Верхньорогачицький Центр первинної медико-санітарної допомоги» Верхньорогачицької селищної ради Каховського району Хер (0.04 МБ)
  5. Про прийняття до комунальної власності Верхньорогачицької селищної ради персональних комп’ютерів (ноутбуків), придбаних за рахунок співфінансування з державного та місцевих бюджетів (0.05 МБ)
  6. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянам Дергільову П.В., Федосієнку В.О., Федосієнко О.О., Павлишину О.Ю. (0.02 МБ)
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою, та надання земельних ділянок у власність без зміни цільового призначення громадянам Ткач Р.П., Ткачу В.І. Демченко С.В., Коломойцевій-Бондаренко І.А., Бондаренку О.І., Д (0.02 МБ)
  8. Про встановлення строкового земельного сервітуту та укладення договору про встановлення строкового земельного сервітуту з ПРИВАТНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «НОВОКАХОВСЬКИЙ РІЧКОВИЙ ПОРТ» (0.02 МБ)
  9. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою встановлення земельного сервітуту АТ «Херсонобленерго» (0.02 МБ)
  10. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок наданих у власність для ведення фермерського господарства зі зміною їх цільового призначення, для товарного сільськогосподарського виробництва громадян (0.02 МБ)
  11. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельних ділянок в оренду для городництва громадянам Рудиці О.О, Рудиці О.А. (0.02 МБ)
  12. Про скасування рішення сесії Верхньорогачицької селищної ради від 12.11. 2021 року №401 «Про припинення права оренди земельних ділянок у громадян Карамушки П.Г., Мільченка М.А.» (0.02 МБ)
  13. Про затвердження Порядку підвезення учнів та педагогічних працівників закладів освіти Верхньорогачицької селищної ради до місця навчання, роботи та у зворотному напрямку (0.05 МБ)
  14. Про внесення змін до рішення сесії Верхньорогачицької селищної ради від 12.11. 2021 р. №419 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок безоплатно у власність для ведення фермерськог (0.02 МБ)
  15. Про надання згоди на передачу в оренду майна комунальної власності та включення цих об`єктів до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Верхньорогачицької селищної ради, що підлягають передачі в оренду (0.05 МБ)
  16. Про затвердження переліку земельних ділянок комунальної власності, які будуть передаватися в оренду шляхом проведення земельних торгів окремими лотами та проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу права оренди (0.04 МБ)
  17. Про внесення змін до рішення сесії Верхньорогачицької селищної ради від 19.08.2021 року №325 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського (0.02 МБ)
  18. Про затвердження умов продажу об'єкта малої приватизації (0.04 МБ)
  19. Протокол №2 від 06.01.2022 засідання аукціонної комісії питань приватизації обєктів малої приватизації комунальної власності Верхньорогачицької селищної ради, які підлягають приватизації (2.67 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь