Пошук

У Верхньорогачицькій громаді відзначили День місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2021 15:04
Кількість переглядів: 185

У Верхньорогачицькій громаді відзначили День місцевого самоврядуванняФото без опису

В Україні щороку 7 грудня відзначають День місцевого самоврядування – свято людей, яких обирає суспільство.

 

Тож, цього року, у Верхньорогачицькій селищній раді вперше відсвяткували цей день у складі об’єднаної територіальної громади, до якої увійшли всі сільські та селищна ради бувшого району.

 

Відбулися урочистості, на які зібралися депутати обласної, районної та селищної рад, старости старостинських округів, працівники виконавчого комітету та селищний голова у приміщенні Верхньорогачицької селищної ради.

 

Усіх присутніх з професійним святом привітала селищний голова Світлана Коротун, яка у своєму виступі наголосили на надзвичайно важливій ролі кожного із присутніх у системі місцевого самоврядування, висловила подяку за роботу, а також побажала всім плідної праці на благо новоствореної Верхньорогачицької громади, успіхів у всіх починаннях, діючих проєктах та планах на майбутнє.

 

Крім того, Світлана Іванівна, під час виступу, коротко зупинилася на основних результатах громади за рік роботи разом.

 

По завершенню аналізу здобутків та проблемних питань громади перейшли до урочистого відзначення кращих представників органу місцевого самоврядування.

 

Так, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну життєву позицію, вагомий особистий внесок у становлення і розвиток громади та з нагоди Дня місцевого самоврядування Почесною грамотою голови Херсонської обласної державної адміністрації нагороджений БЕЗРІДНИЙ ДМИТРО ІВАНОВИЧ, заступник Всерхньорогачицького селищного голови. Подяку голови Херсонської обласної державної адміністрації оголошено МЕЛЬНИК ЛЮБОВ ЛЕОНІДІВНІ, секретарю Верхньорогачицької селищної ради.

 

За багаторічну сумлінну працю, професіоналізм, високу громадянську позицію, вагомий особистий внесок у розбудову економічного, соціального потенціалу територіальних громад Каховського району та з нагоди Дня місцевого самоврядування Почесною грамотою Каховської районної ради нагороджена ГУК СВІТЛАНА ВІКТОРІВНА, начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Верхньорогачицької селищної ради – головний бухгалтер. Подяку голови Каховської районної ради оголошено ШУТЮ СЕРГІЮ ГРИГОРОВИЧУ, старості Чистопільського старостинського округу виконавчого комітету Верхньорогачицької селищної ради.

 

За вагомий особистий внесок у розвиток Верхньорогачицької громади, відданість справі, активну громадську позицію і життєву позицію та з нагоди Дня місцевого самоврядування Грамотою Верхньорогачицького селищного голови нагороджені:

 

 – ГОЛОВІЙ ЛЮДМИЛА ВОЛОДИМИРІВНА, депутат Верхньорогачицької селищної ради;

 

– ГРЕЧАНИК ТЕТЯНА ПЕТРІВНА, депутат Верхньорогачицької селищної ради;

 

– ЗАЇКА ОЛЕКСАНД ОЛЕКСАНДРОВИЧ, депутат Верхньорогачицької селищної ради;

 

– КОНДРАТЕНКО ВІТАЛІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ, депутат Верхньорогачицької селищної ради;

 

– МАЛА ЛЮБОВ МИХАЙЛІВНА, спеціаліст відділу юридичного, кадового забезпечення та інформаційно-організаційної роботи виконавчого комітету Верхньорогачицької селищної ради (Бережанський старостинський округ);

 

– МАЛОВІЧКО ВАЛЕНТИНА ІВАНІВНА, депутат Верхньорогачицької селищної ради;

 

– РОМАНОВСЬКИЙ ЕДУАРД ГЕОРГІЙОВИЧ, депутат Верхньорогачицької селищної ради;

 

– СЛОНЕВСЬКА ЛАРИСА ІВАНІВНА, депутат Верхньорогачицької селищної ради;

 

– ЧУПРИНА РУСЛАН СЕРГІЙОВИЧ, староста Ушкальського старостинського округу виконавчого комітету Верхньорогачицької селищної ради.

 

 

Після урочистої частини відбувся святковий концерт – своїми виступами порадували присутніх артисти центрального будинку культури.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь